AL

EN

Paraqitje

Konsulentët Specialist RDJ lejuar klientët për të hyrë në programet e financimit të Bashkimit Europian dhe Mbretëria e Bashkuar, dhe ndihmë me zhvillimin dhe menaxhimin e projekteve të mbështetura.

Ekipi ynë i gjuhës italiane përfshin: Agim Tonuzi - Interim Manager, Project Manager

E-maila mashtruese:
E-maila qe lajmerohen te jen nga RDJ Consultants ku ofrohet "investime të perbashket" jan qen të derguar nga adresa @gmail.com.
keto mesazhe e-mail nuk jan nga RDJ Consultants dhe jan mashtruese. E kemi raportuar rastin tek www.actionfraud.police.uk
Nese dushoni qe keni marr nje e-mail mashtruese qe vin nga neve:
atere mos u pergjigjeni. Mos klikoni ne keto linka. Nga dergoheni mesazhin dhe neve do te merremi me kete rrast.

Agim Tonuzi - Interim Manager, Project Manager

Agim Tonuzi

Location:

France

Teams:

Business Solutions
Funding
Innovation
Third Sector
Development

Specialisms:

Post conflict stabilisation, reconstruction and economic recovery; Donor coordination; Business planning; Economic development strategies; Financial management; budget planning; Fund raising; Project management; International development; Investment promotion; Marketing and research; Monitoring and evaluation; Project management; Restructuring and change management; EU policies

Funding Experience:

ADA-ADC; CIDA; DANIDA; DfID; European Agency for Reconstruction; European Commission; GTZ-KfW; IMF; Islamic Development Bank; NGOs; SIDA; Swiss Agency for Development and Cooperation; UNDP & UN agencies; USAID; World Bank;

Languages:

French
English
Spanish
Albanian
Italian

More info:
CEF; CEF Telecom; Employment; Energy Efficiency; H2020: Horizon 2020; Innovate UK; Interoperability; Newton; Newton Fund; Partnership Platforms; Science; Scientific; Smart Cities; Social Inclusion; Urban Development

For more information on our services please contact:

Richard Jones, Principal Consultant

RDJ Consultants

Telephone: 00 44 (0) 1234 404204

Email: CEO@rdjconsultants.com

Twitter: @RDJConsultants